Frissülő elérhetőségek - már megtaláltok a Facebookon is

 A social media felületeken terjesztedés nekem már egy ideje egy nagy kérdés a bloggal kapcsolatban: láthattátok, hogy elérhető vagyok sok, kifejezetten könyves-filmes-animés közösségben, megtalálhattatok Snitten, Molyon, Gremlinen, és újabban egészen kezdem rendbeszedni az AnimeAddicts profilomat is, ami korábban az inaktivitás mintaképének számított.

A Facebookkal kapcsolatban viszont sokáig haboztam, annak ellenére, hogy tudom, mekkora lehetőségeket rejt... részben azért is, mert az oldalon inkább a hosszabb, komplexebb bejegyzések dominálnak, és ez azt is jelenti, hogy viszonylag hosszú időközönként jelenik meg bármi új. Mellette ugye elég aktívan pörög a youtube csatorna (ez a TodayWigginnel magával ellentétben alapvetően angol nyelven működik, AMV-knek, GMV-knek, FMV-knek nyújt felületet - a közelmúltban lépte át az 500 feliratkozót), illetve működik a Wattpad, ami elsősorban a fanficjeimnek ad felületet, a valamilyen fandomhoz kapcsolódó novelláim és kisregényeim megosztására szolgál. Most viszont sikerült meghoznom a döntést, és megcsináltam a blog facebook oldalát. Ez ugyanolyan non-profit formában működik majd, mint maga a TodayWiggin, és teljes mértékben a követőin múlik majd, hány emberhez jut el.

Az oldal az egyes tevékenységeimet egy szinten összefűzné: a Wattpad nem biztos, de a youtube csatorna össze fog kapcsolódni vele, az AMV-im ott is megosztásra kerülnek majd, illetve néhány bejegyzés valószínűleg újra elő-elő bukkan, ha aktuálissá válik. Az oldalt EZEN a linken érhetitek el (és nagyon örülök, ha követitek, vagy kedvelitek), vagy a megszokott linkgyűjteményben, oldalt.

Valentine Wiggin

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések